Wat u moet weten over arbeidskosten

 

Wat je moet onthouden is echter dat de arbeidskosten zijn altijd het eerste wat naar boven komen bij een bouwbedrijf. Als u het hebben van een nieuwe structuur of remodel – of als u het hebben van een nieuwe keuken gebouwd voor uw multi-tenant gebouw – dan arbeidskosten zal zeker meer dan wat de aannemer rekent. Veel mensen vinden zichzelf opladen meer dan wat de algemene aannemer kosten, omdat zij of hun onderaannemers niet kunnen krijgen nieuwe apparatuur voor het werk bij de hand.

Daarom kunt u uw keuzen vragen naar de beschikbaarheid van hun apparatuur. Als iemand je een degelijk antwoord kan geven zonder dat je het hoeft te vragen, dan kun je, als je genoeg geld hebt, altijd nog onderhandelen om de tarieven te krijgen die voor jou gunstiger zijn. U kunt onderhandelen over de arbeidstarieven en sommige van hen zullen u inspraak geven in het soort apparatuur dat u kunt gebruiken. Soms kunt u zelfs onderhandelen over brandbeveiligingsapparatuur, liften of andere apparatuur. Zoals het oude gezegde luidt: “Er is een pot met goud op elke hoek,” dus schroom niet om over huurprijzen te onderhandelen.

Ook, alleen maar omdat een aannemer werkt voor een groot gebouw dat betekent niet noodzakelijk dat ze de beste besch

Bouwbedrijf bouwadvies-Bouwbegeleider

ikbaar zijn. Ik heb voor verschillende aannemers gewerkt die naar mijn gevoel niet eerlijk waren in de transacties die ze deden. Gelukkig kreeg ik een paar telemarketeers over de vloer toen ik mijn vijf eigendommen met John en Angie aan het afsluiten was. De reden dat ze het druk hadden was dat ze nogal wat eigendommen met hun partner behandelden, en dat ze hun bedrijf aan het uitbreiden waren.

Ik ontmoette de man die een of twee eigendommen deed met mijn eerste operator en ik was bezorgd. Het duurde even maar ik kwam erachter dat die kerel eerlijk was. Dus vroeg ik de dame of hij voor haar broer of schoonzus had gewerkt. Hij zei dat hij dat had gedaan, en ze was trots op hem. Ik hoefde alleen maar te vragen naar zijn verzekering en op haar antwoord: “Daarvoor rekende hij me per uur. Ik had GEEN idee dat hij het was. Ik zou niet door de buurt hebben gereden om hem te storen, om nog maar te zwijgen van het storen van mijn andere huurders.” Ik zei dat ik nog meer vragen had, maar ik bleef hangen omdat zijn stem me beviel. Ik had een goed gevoel over deze man vanaf de eerste keer dat ik hem belde.

U vraagt zich misschien af wie die Angie is, de “hij” in ons vorige voorbeeld. Het antwoordapparaat antwoordde op de vraag wie Angie precies was: “Hem-ay-ay.” Nu weten we dus wie Angie is en waarvoor ze graag antwoordt. Om het eenvoudig te houden, zal ik zeggen dat ze nogal een meid is.

Ik vroeg of zij hem zou aanbevelen en of hij momenteel werk verricht dat u misschien zou willen zien. Ze zei dat hij momenteel werkt aan een project dat echt interessant is nu hij een huis in 1920-stijl aan het verbouwen is in de stad Redmort. Volgens haar doet hij het erg goed omdat hij een aannemer heeft die hij op de klus afstuurt. Ze zei dat de aannemer echt geweldig is en zijn werk heel goed doet. Ik geloof dat hij op dit moment bezig is met een huis, ik noem het “het juweeltje van de ru├»ne”, omdat hij zijn ploeg helemaal heeft ingepakt en voor hem werkt. Dit juweeltje is gewoon een huis en niets anders, het heeft geen tuin of iets dergelijks, maar het heeft gewoon een paar kamers die is verbouwd tot een open plan en ze hebben het gemaakt vanaf nul met behulp van nieuwe materialen. Dus als u dit voltooid wilt zien, laat hem dan naar uw huis komen en u laten zien wat hij momenteel aan het doen is.

Deze verbouwingen zijn gedaan zonder veel geld en zonder veel werk. Het meeste heeft hij zelf gedaan. Hij zegt dat hij met een goed team van jongens dit soort werk in minder dan 10 dagen kan doen en het werk zelf in zijn vrije tijd kan doen. Hij heeft wel een verzekering omdat hij de huizen repareert die in de rij staan om de klussen gedaan te krijgen. Nu wil ik graag verduidelijken hoe hij dit precies doet. Wat mensen niet begrijpen is dat hij geschoolde rozenstruiken, landschapsarchitectuur, oud beton, tegels enz. die hij trekt en koopt op sloop veilingen en redt de huizen van alle kosten van reparaties. Hij rekent deze geschoolde arbeid dan aan met in het achterhoofd dat hij een opdracht geeft voor een job en hij een opdracht geeft voor een vaardighedenpakket. Hij krijgt de aannemers verdienen dezelfde $ 2 per uur dat een man zal verdienen doen de bouw dus het is een win win situatie.

Ik zal niet uitweiden over hoe hij dit allemaal doet, want het is een lang verhaal, maar ik zal u enkele dingen vertellen die hij doet. Hij redt het huis, verbouwt het en doet dan wat men kostenscheiding noemt.

Lees meer:

Bouwbegeleider

Bedrijfshal bouwen